Blog

Drug Rehab Center NY Top zes verslavende chemicaliën

Drugs en alcohol zijn de belangrijkste ondeugden van deze tijd. Deze stoffen zijn niet alleen schadelijk voor de lichamelijke gezondheid en het geestelijke welzijn van de persoon die ze gebruikt, maar ook voor hun gezin en de samenleving. Soms begint de interventie bij het begin van vreemd gedrag. Veel mensen worden echter ingecheckt in een alcohol- of drugsrehabilitatiecentrum (NY) wanneer hun gedrag te grillig of gevaarlijk blijkt te zijn. Hier volgen enkele stoffen die vaak in verband worden gebracht met drugs- en alcoholmisbruik.

1. LSD. Deze stof, ook bekend als d-lyserginezuurdiethylamide, werd voor het eerst gesynthetiseerd door de Zwitserse chemicus Albert Hofmann in 1938. Vijf jaar later werd de psychedelische eigenschap van het medicijn ontdekt. Het medicijn verandert de perceptie en verhoogt de bloeddruk. Het kan ook leiden tot duizeligheid, verlies van eetlust, droge mond, zweten, trillen, misselijkheid en andere soortgelijke effecten. Het goede nieuws is dat er in New York afkickcentra zijn om voor dierbaren te zorgen die nu verslaafd zijn aan deze stof.

2. Marihuana. Het komt oorspronkelijk uit Midden- en Zuid-Amerika en is een van de meest populaire stoffen die door veel mensen over de hele wereld worden gebruikt. Enkele van de vaak voorkomende bijwerkingen die gebruikers ervaren, zijn problemen met geheugen, leervermogen, coördinatie en hoge bloeddruk. Ze kunnen ook last hebben van hallucinaties, wanen, een verminderd geheugen en desoriëntatie.

3. Alcohol. Het is misschien wel een van de meest verslavende middelen ter wereld. Mensen van de wettelijke leeftijd drinken vaak verschillende hoeveelheden alcohol in hun systeem, waardoor ze euforisch, lusteloos en verward worden. In het ergste geval ervaren sommigen zelfs stupor en coma.

In dit geval is het het beste om de getroffen persoon naar een alcoholafkickkliniek (New York) te brengen, waar kwaliteitsbehandeling voor alcoholmisbruikpatiënten wordt geboden. Voor degenen die op zoek zijn naar een effectieve alcoholafkickkliniek, is New York een van de beste staten om naar een dergelijke faciliteit te zoeken.

4. Cocaïne. Deze stof is niet alleen een probleem in New York en andere gebieden in de VS. Het is ook een groot probleem in andere delen van de wereld, zoals Midden- en Zuid-Amerika, Azië en Afrika. Het is afgeleid van de cocaplant en vaak voorkomende bijwerkingen zijn hoge bloeddruk, mentale alertheid, verhoogde hartslag en verwijde pupillen. Langetermijneffecten omvatten ook paranoia, hallucinaties, rusteloosheid en andere psychologische symptomen.

5. Morfine. Voor het eerst ontdekt in 1804 door Friedrich Serturner en werd gebruikt om pijn te verlichten die verband houdt met bepaalde ziekten. Het kan echter verslavend zijn en gebruikers kunnen last krijgen van misselijkheid, braken en obstipatie. Andere bijwerkingen zijn euforie, onderdrukking van de eetlust en vermindering van het bewustzijn, wat soms tot ongelukken kan leiden.

6. Heroïne. Dit medicijn en morfine delen een gemeenschappelijk verleden, omdat ze allebei afkomstig zijn van dezelfde plant: de papaver. Het kan verslaving bij de gebruiker veroorzaken, evenals ingeklapte aderen, infectie van de hartwand, ademhalingsproblemen, longontsteking en andere ziekten. Gezinnen die hun dierbaren willen redden van een heroïneverslaving, kunnen deze personen naar een afkickcentrum in New York brengen.

Drugsverslaving is een probleem voor vrijwel elk gezin. Af en toe kunnen familieleden en vrienden alleen maar toekijken hoe de persoon in kwestie voor hun ogen achteruitgaat. Gelukkig hoeft dit niet het geval te zijn, aangezien deze getroffen personen kunnen worden behandeld door professionals in een Verslavingszorg den haag (NY).

LEAVE A RESPONSE

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Related Posts